3 maanden proefabonnement: slechts 25 euro!

Een proefabonnement kan slechts persoonlijk en eenmalig worden afgesloten.

Jaarabonnement

Met ons jaarabonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen in de Lerarenacademie. 

Een jaarbonnement kost 150 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren.

Het jaarabonnement betaal je met iDeal. Binnen enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Proefabonnement

Met ons proefabonnement heb je 3 maanden onbeperkt toegang tot alle cursussen in de Lerarenacademie. 

Een proefabonnement kost slechts 25 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren. 

Het proefabonnement betaal je met iDeal. Binnen enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Schoolabonnement

Scholen kunnen een teamabonnement afsluiten. Daarmee heeft het hele team onbeperkt toegang tot álle cursussen, inclusief de cursussen voor intern begeleiders en schoolleiders. Daarbij kunnen scholen ook kiezen voor een academie in eigen huisstijl met daarin ons complete cursusaanbod.

Bekijk hier onze catalogus met het complete cursusaanbod.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over ons schoolabonnement contact op met Klaas Bellinga.

E-mail: klaas@e-learningwizard.nl

Telefoon: 06 - 51 50 33 07

E-learning Wizard

De Lerarenacademie is voor jou gemaakt door E-learning Wizard. Onze experts hebben samen met vakspecialisten cursussen ontwikkeld voor leerkrachten.

E-learning Wizard is geregistreerd bij het CRKBO als instituut voor beroepsonderwijs en al onze cursussen voor leerkrachten zijn gevalideerd door RegisterLeraar. Dat is jouw garantie voor de kwaliteit van onze cursussen. 

Contact

Heb je vragen over onze abonnementen of onze cursussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

E-mail: info@lerarenacademie.nl

Telefoon: 06 -58 71 36 18

0.00.00