Probeer het zelf. Eén maand voor slechts 14,95 euro!

Een proefabonnement kan slechts persoonlijk en eenmalig worden afgesloten.

Proefabonnement

Met ons proefabonnement heb je 1 maand onbeperkt toegang tot:

 1. de cursussen voor leerkrachten
 2. het basispakket leerblokken van Edutrainers over digitale vaardigheden
 3. de cursussen van de Augeo Foundation rondom het thema kindermishandeling voor het primair onderwijs

Een proefabonnement kost slechts 14,95 euro. Een proefabonnement sluit je zelf af en betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur.

Opzeggen is niet nodig,  je zit dus nergens aan vast. Verlengen kan eenvoudig. Twee weken voordat je abonnement afloopt, ontvang je van ons een mailtje en kun je zelf bepalen of je wilt verlengen met een jaar.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren. 

 

Jaarabonnement

Met ons jaarabonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot:

 1. de cursussen voor leerkrachten
 2. de cursussen voor pedagogisch medewerkers
 3. de cursussen voor intern begeleiders
 4. het basispakket leerblokken van Edutrainers over digitale vaardigheden
 5. de cursussen van de Augeo Foundation rondom het thema kindermishandeling voor het primair onderwijs 
 6. de cursussen van de Augeo Foundation rondom het thema kindermishandeling voor de kinderopvang

Een jaarabonnement kost 150 euro. Een jaarabonnement sluit je zelf af en betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur.

Opzeggen is niet nodig,  je zit dus nergens aan vast. Verlengen kan eenvoudig. Twee weken voordat je abonnement afloopt, ontvang je van ons een mailtje en kun je zelf bepalen of je wilt verlengen met een jaar.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren.

 

Wat maakt onze e-learning zo goed?

De online cursussen van E-learning Wizard zijn gebaseerd op een beproefd didactisch model voor e-learning. Ons doel is dat je reflecteert op je eigen handelen en echt even de diepte ingaat: écht leren dus. Niet slechts snuffelen aan een onderwerp. Daarom staan in onze cursussen video's van échte lessen, zodat je bij collega's in de klas kunt meekijken.

Naast het bestuderen van de belangrijkste theorie reiken we je ook goodpracticevoorbeelden en praktische tools aan die je direct in de les kunt
gebruiken.

Onze cursussen duren gemiddeld 4 uur, soms zelfs langer. Dat is best pittig, maar je hoeft een cursus natuurlijk niet in één keer af te ronden. En met onze 'Notendoppen' kun je al in 1 à 2 uur tijd je kennis over een onderwerp opfrissen of bijspijkeren.

 

Schoolabonnement

Scholen kunnen kiezen voor een voordelig schoolabonnement en een eigen schoolacademie. 
Daarin staan alle - meer dan 250 cursussen - voor:

 • leerkrachten
 • onderwijsassistenten
 • intern begeleiders
 • pedagogisch medewerkers
 • schoolleiders
 • MR-leden

 

Een eigen academie 

Een eigen academie voor de school (of alle scholen van vereniging of stichting) is al mogelijk vanaf 95 euro per deelnemer per jaar.  Kijk op de website van E-learning Wizard voor onze tarieven

 

Routekaart kwaliteit

Een van de voordelen van een eigen academie is dat je samen met collega's cursussen kunt volgen en kennis kunt delen.  Koppel de ontwikkeldoelen uit het schoolplan of het NPO aan scholing en ga samen met de verbeterdoelen aan de slag.

Weten hoe? Vul dan onze routekaart in voor een gratis scholingsadvies.

De Routekaart is een initiatief van E-learning Wizard en Edutrainers. Samen richten we voor scholen en schoolbesturen eigen academies in met meer dan 250 e-learningcursussen voor slechts 199 euro per deelnemer per jaar. 
Nieuwsgierig? Bekijk onze folder.

 

Alle scholing op één plek

In een eigen academie kun je ook de eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en  beheren. Daarnaast krijgen alle collega's een persoonlijk profiel dat je kunt aanvullen met je eigen expertise. Zo kun je elkaar vinden en contact leggen via de chat.

Bekijk hier onze catalogus met alle informatie over de mogelijkheden.

 

 

Direct meer weten? Bel ons op 0596 - 85 54 51.

 

 

E-learning Wizard

De Lerarenacademie is voor jou gemaakt door E-learning Wizard.
Onze experts hebben samen met vakspecialisten cursussen ontwikkeld
voor leerkrachten.

E-learning Wizard is geregistreerd bij het CRKBO als instituut voor beroepsonderwijs. Dat is jouw garantie voor de kwaliteit van onze cursussen. 

 

 

 

Comenius Edumedia Siegel

E-learning Wizard heeft met de Lerarenacademie voor de derde keer de Comenius Edumedia Siegel gewonnen.

Deze prijs wordt internationaal gezien als een keurmerk voor innovatieve, veelbelovende en betekenisvolle educatieve software en interactieve media. 

 

 

0.00.00